X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po tekmi proti Epanyolu izrazil svoje zadovoljstvo s predstavo svoje ekipe.

“Po negativnem tednu, nam je uspel popoln teden. Pomembno je, ker se zavedamo svoje kvalitete, vendar pa je vse to še bolj pomembno kar zadeva s psihološkega vidika. Uspelo nam je pustiti slab niz za seboj v katerem smo igrali tri zelo slabe tekme, tako da smo sedaj slavili tri zmage in kar 13 doseženih zadetkov. Ponovno smo samozavestni in vesel sem za ekipo in za vse moje igralce, ki v tej sezoni niso še dobili veliko priložnosti. Odgovor igralcev kot je Lassana, Albiol in Arbeola je bila fantastičen.”

“To je pomembna zmaga proti težkemu nasprotniku. Do našega drugega zadetka so nam zelo otežili stvari. V prvem polčasu so imeli kar nekaj priložnosti za zadetek. Higuian je zelo pomemben, ker dela za ekipo in danes so vsi igrali za ekipo. Cristiano je dvakrat fantastično asisitiral. Celotna ekipa je zelo trdo delala za ta zelo pomemben rezultat.”

“Naš drugi zadetek nam je omogočil odločiti tekmo ter nam je omogočil, da smo dosegli še dva zadetka. Nobene razlike ni, če zgubiš tekmo z enim zadetkom ali s tisočimi zadetki. Espanyol je tvegal in puščal odprt prostor za nas, kar nam je omogočilo, da smo dosegli tak rezultat. Zadovoljen s tem, da smo osvojili vse tri točke in s predstavo ekipo. Všeč sta mi bila tako osebni kot tudi kolektivni pristop igralcev. Rad bi izpostavil, kako nam je Espanyol otežil delo. Vedno je bolje zmagati proti dobremu nasprotniku.”

“En točka je vredna ene točke in ne deset. Meni ni pomembno, če smo zadaj, vse dokler je ta razlika majhna. Seveda bi raje bil v vodstvu, vendar pa je ena točka prednosti malenkostna prednost. Mislim, da si Levante zasluži pozornost in pohvale za svoj nepričakovan dosežek. Imajo fantastično sezono za seboj.”

“Porazi se dogajajo v nogometu. Kar je pomembno je to, da se nam je uspelo pobrati po našem remiju v Satanderju. Igrali smo dve zaporedni tekmi na domačem igrišču in podpora Bernabeua je za nas zelo pomembna.”