X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Varane

Raphael Varane je v intervjuju za L’Equipe spregovoril o svojih prvih nekaj mesecih v Real Madridu.

“Vse gre hitro za mene. Samo eno leto nazaj še nisem treniral s prvo ekipo v Lensu in sedaj sem že dočakal svoj ​debi v dresu Real Madrida na Santiago Bernabeuu. Gre za veličasten in neverjeten stadion. Vse to sem takoj spoznal, ko sem pristal na letališču. Začutil sem, da sem vstopil v povsem drugačen svet.”

“Mourinho me je prosil, da naj igram na visoki ravni. Sem še zelo mlad in zato mi je pred prvo tekmo rekel, da naj si ne postavljam preveč vprašanj, da bi se izognil pritisku. Mourinho ve kaj rabim in poskuša še izboljšati moje kvalitete.”

“Ko sem debitiral je bilo kot v sanjah in ko sem dosegel zadetek sem bil izredno vesel. Bilo je nepozabno in izjemno. Kljub temu pa sem se vseeno poskušal sam oddaljiti od vsega kar se je dogajalo okoli mene. Moji soigralci in moji družini so tam, da mi pomagajo.”

“Zidane mi je pomaga pri vključitvi v ekipo, v klub in v samo mestu. Pomembno je, da dobiš prave nasvete, ko si star 18 let. On je tam, da mi pomaga s svojimi izkušnjami. Pomembno je imeti nekoga kot je on, ko prideš iz druge države.”