X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dve tekmi kazni za Joseja Mourinha

Disciplinska komisija španske nogometne zveze je danes sporočila, da trener Real Madrida, Jose Mourinho, ne bo smel voditi svoje ekipe na dveh tekmah, zaradi tega, ker je potisnil prst v oko Tita Vilanove na povratni tekmi španskega superpokala med Barcelono in Real Madridom. Kljub temu pa omenjena kazen velja le za tekme španskega superpokala, zaradi česar bo Mourinho lahko še naprej vodil kraljevi klub v La Ligi in pokalu Copa del Rey.

Disciplinska komisija španske nogometne zveze je po več kot šestih tednih izrekla kazni za incident na povratni tekmi španskega superpokala med Barcelono in Real Madridom. Takrat je Jose Mourinho nešportno potisnil prst v oko pomočnika Barcelone Tita Vilanovo, za kar je Portugalec prejel dve tekmi prepovedi vodenja ekipe, poleg tega pa mora plačati še 600 € kazni. Na drugi strani je Tito Vilanova, ki se je Portugalcu za to dejanje oddolžil s klofut, prejel eno tekmo prepovedi in prav tako kazen 600 €.

Prav tako morata plačati kazen tudi ob kluba in sicer Real Madrid 180 evrov, Barcelona pa 90 evrov. Oba kluba imata sedaj deset dni časa za vložitev pritožbe.