X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas med nominiranci za nagrado “Golden Foot 2011″

Iker Casillas je osvojil že številne nagrade in posamezna priznanja, vendar pa ob enem še ne misli končati z osvajanjem le teh. Vratar in kapetan Real Madrida je med nominiranimi tudi za nagrado “Golden Foot 2011” (Zlato nogo, op.p.), ki se jo podeljuje najboljšemu igralcu, ki je starejši od 29 let zaradi njegovih športnih rezultatov (tako individualnih, kot tudi kolektivnih), njegove osebnosti in naklonjenosti javnosti. Zmagovalec bo znan v ponedeljek na gala prireditvi, ki jo bo gostil monaški princ Albert II.

Če bo Casillas zmagal, bo prejeli zlat pokal v obliki noge, prav tako pa bi odtisnil svojo nogo na monaški promenadi prvakov. Prejšnji zmagovalci omenjene nagrado so Francesco Totti (2010), Ronaldinho (2009), Roberto Carlos (2008), Alessandro del Piero (2007), Ronaldo (2006), Andrej Ševčenko (2005), Pavel Nedved (2004) in Roberto Baggio (2003).