X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Real Madrid odslej v dvorani Palacio de Deportes

imageshack.us

Predsednik Real Madrida Florentino Perez in predsednica madridske pokrajinske vlade Esperanza Aguirre, sta v predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabeu podpisala sporazum, po katerem bo košarkarska ekipa Real Madrida znova uporabljala dvorano Palacio de los Deportes za svoje domačo dvorano. Dogodka so se udeležili trener košarkarske ekipe Pablo Laso, direktor košarkarskega oddelka Real Madrida Juan Carlos Sanchez Lazaro, tehnični direktor Alberto Herreros, predsedniški svetovalec pri košarkarskih zadevah Emiliano Rodriguez in direkotro nogometne ekipe Miguel Pardeza. Aguirre je ob tem prejela dres Real Madrida s podpisom celotne ekipe.

imageshack.us

Florentino Perez
“Vrnili smo ne na kraj, kjer smo že dosegli pomembne podvige in v katerem so naši navijači zadovoljni. V tej dvorani smo doseli velike zmage. Selimo se v paviljon s petimi zvezdicami. Selitev je še en korak v prizadevanjih kluba, da okrepi svojo košarkarsko ekipo. Navdušimo naše navijače v tej čudovitem paviljonu.”

“Ta ekipa mora dati vse od sebe, da bi povrnila navijačem za njihovo naklonjenost in podporo. Laso pozna vrednote Real Madrida in ekipo smo okrepili s tremi odličnimi igralci: Carrollom, Rudy Fernandezom in Pociusom. Igranje v tem paviljonu nas bo spodbudilo in obnovilo našo energijo. Real Madrid je sposoben premagati vsako ekipo.”

imageshack.us

Esperanza Aguirre
“Čestitam Real Madridu za zmago na turnirju v Madridu. To je vaš prvi naslov v tej sezoni, ki ste ga osvojili. Ta sporazum je korak naprej pri normalizaciji uporabe dvorane Palacio de los Deportes. Služi, da bo združila odlična ekipa v dvorani, za kar menim, da je najboljša dvorana v Madridu. Upam, da bodo v njej prebivalci Madrida in Madridiste našli svoje navdušenje.”

“Še posebej želim čestitati tudi igralcem Real Madrida,  Llullu, Rudy Fernandezu, Felipe Reyesu in Miroticu za zmago na evropskem prvenstvu s Španijo, zadnjemu od njih v kategoriji U-21.”

imageshack.us

Carlos Suarez
“Ta dvorana je vedno imela v sebi pravo košarkarsko vzdušje in upam, da bomo lahko tukaj osvojili veliko naslovov, tako kot je to ekipi uspelo že v prejšnjih časih, ko je igrala tukaj. Sezona je slaba v Real Madridu, če nam ne uspe kaj osvojiti. Od sami sebe pričakujemo zmage in upamo, da bomo navdušili navijače v dvorani Palacio de los Deportes in da jim bomo prinesli tudi lovorike.”

imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us