X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla: RM Castilla 3-1 CD Tenerife

imageshack.us

Stadion Alferdo di Stefano je včeraj gostil srečanje med dvema ekipama iz zgornje polovice lestvice, ki se tako borita mesto v končnici, ki bo ob koncu sezona dala ekipo, ki bo odšla v drugo špansko ligo. Castilla se je vrnila na svoj stadion, potem ko je dve prejšnji tekmi odigrala na gostovanju, pri tem pa so želeli tudi razveseliti svoje navijače z novo zmago. Rečeno, storjeno. Varovanci trenerja Torila, ki ni imel pravice vodenja, so prevzeli pobudo od prve minute naprej in rezultat te prevlade je prišel v 27. minuti, ko je bele v vodstvo iz enajstih metrov popeljal Joselu. Po odmoru se je med strelce vpisal še Morata ter ponovno Joselu, s čimer so beli potrdili, da so bili čez celotno tekmo boljši nasprotnik od Tenerif, ki jim v zadnjem delu uspelo doseči le častni zadetek. S to zmago je Castilla na lestvici znova na mestih, ki vodijo v končnico za drugo špansko ligo.

Po briljantno zmago nad Tenerifam, bo Castilla igrala naslednjo tekmo v nedeljo proti ekipi Rayo Vallecano B, kar bo že drugi mestni derbi Castille v letošnji sezoni.

3- REAL MADRID CASTILLA: Jesús; Carvajal, Iván, Nacho, Casado; Juanfra, Álex (Omar, min. 80), Mandi, Jesé (Lucas, min. 80); Joselu y Morata (Merchán, min. 71).

1- CD TENERIFE: Sergio Aragoneses; Cristóbal, Medina, Tarantino, Meji; Ferrán, Marcos (Álvaro Zazo, min. 68), Bravo (Nico, min. 59), Kitoko; Ratón y Perona (Germán, min. 85).

GOLI:
1-0 (min. 27): Joselu
2-0 (min. 47): Morata
3-0 (min. 58): Joselu
3-1 (min. 80): Zazo

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us