X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain v zadnjih štirih sezonah La Lige dosegel hat-trick

Gonzalo Higuain je do sedaj dosegel 74 zadetkov v La Ligi, kar je več kot kateri koli drugi igralec v ekipi Real Madrida. Argentinec je v tej sezoni dosegel pet zadetkov, med drugim tudi že en hat-trick, kar pomeni, da argentinski napadalec doseže vsaj en hat-trick na sezono v španskem prvenstvu.

Higuain dosegel svoj prvi hat-trick v La Liga v sezoni 2008/09. V 10. krogu omenjene sezone je dosegel štiri zadetke pri zmagi Real Madrida s 4-3 proti Malagi, potem ko je pomagal ekipi spreobrniti rezultat, saj je Malaga že vodila z 2-3.

V 26. krogu sezone 2009/10 je Higuain zadel nov hat-trick in sicer na tekmi v Valladolidu. Cristiano Ronaldo je dosegel prvi zadetek ekipe iz prostega strela, preostale tri zadetke za zmagi s 1-4 pa je nato dosegel Argentinec. V lanski sezoni (2009/10) je argentinski napadalec dosegel nov hat-trick na derbiju na Mestalli v Valenciji, kjer so beli v 52. minuti že vodili z 0-5, tekma 33. kroga pa se je nato končala z rezultatom 3-6 v korist Real Madrida.

Nazadnje je Higuain dosegel tri zadetke v tej sezoni pri zmagi Real Madrida 0-4 proti Espanyolu na Cornella-El Pratu. Higuain je dosegel prva dva zadetka ter nato še četrtega, potem ko se je vmes med strelce vpisal še Callejon. Madridista se je tako dokazal, da se je vrnil v odlično formo, potem ko je v lanski sezoni prestal operacijo hrbtenice. “El Pipa” je definitivno razigran in “vroč” igralec v tem trenutku, kar je dokazal tudi s hat-trickom v dresu Argentine proti Čilu prejšnji vikend in upam, da bo s takšno formo obdržal tudi po reprezentančnih tekmah.