X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain z najboljšim povprečjem doseženih zadetkov v La Ligi

Gonzalo Higuain je do sedaj dosegel pet zadetkov v La Ligi v tej sezoni. Ob odigral 241. minutah je tako napadalec v povprečju dosegel zadetek na vsake 48,2 minute in ima tako najboljše povprečje zadetkov v celotnem španskem prvenstvu.

Higuain je zaigral zadnjih 16 minut na prvi tekmi belih v tej sezoni proti Zaragozi. Svoj prvi zadetek je dosegel v 3. krogu, ki je obenem zaradi stavke bil uradno šele drugi krog, na tekmi proti ekipi Getafe , potem ko je če dve minuti prej v igro vstopil namesto Mesuta Ozila.

Argentinec je svoj drugi zadetek v sezoni dosegel na Santiago Bernabeuu v 6. korgu proti Rayo Vallecanu. To je bila njegova šele prva tekma v začetni postavi in pri tem je dosegel drugi zadetek svoje ekipe, s čimer je Real Madrid povedel, potem ko je bilo do takrat 1-1.

Higuain je svojo odlično predstavo proti Espanyolu na stadionu El Prat-Cornella kronal s hat-trickom. Prvi zadetek je Higuian dosegel po hitrem protinapadi, drugi zadetek je “Pipa” dosegel po strelu v samo stečišče vratnic, medtem ko je Real dosegel tretji zadetek potem, ko je prejel lepo globinsko žogo in jo poslal mimo gostujočega vratarja.

STATISTIKA HIGUAINA V TEJ SEZONI
KROG TEKMA GOLI ŠT. ODIGRANIH MINUT
2 Zaragoza-Real Madrid 16
3 Real Madrid-Getafe 1 7
4 Levante-Real Madrid 36
5 Racing-Real Madrid 28
6 Real Madrid-Rayo Vallecano 1 60
7 Espanyol-Real Madrid 3 94
SKUPAJ 5 241