X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Özil praznuje 23. rojstni dan

Mesut Özil danes praznuje svoj 23. rojstni dan. Vezist je trenutno v svoji drugi sezoni v Real Madridu in upa, da bo za darilo dobil zmago nad Betisom drevi na Santiago Bernabeuu. Nemški reprezentant je v odlični formi, kar je dokazal tudi z mojstrskim zadetkom od daleč na tekmi proti Belgiji.

Özil potreboval le dva meseca, da je postal ljubljenec navijačev Real Madrida, kar pa gre zahvala njegovim spektakularnim predstavam, poleg tega pa je postal tudi novinec z največ ligaškimi zmagami v zgodovini kluba v svojem prvem letu v dresu belega baleta. V lanski sezoni je skupaj zbral kar 25 asistenc, med katerimi jih je sedem prispeval v Ligi prvakov.

Letošnja sezona je sezona, ki bo kronala mednarodno zvezdo in za Mesutom je dober začetek sezone. Dosegel je prvi uraden zadetek ekipe v sezoni, potem ko je zadel na prvi tekmi španskega superpokala, pred kratkim pa se je fantastičnega zadetka veselil tudi v dresu reprezentance Nemčije. Poleg tega je tudi že v letošnji sezoni najboljši asisten Real Madrida, potem ko je do sedaj zbral že štiri podaje, katerih rezultat so bili zadetki.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Özilu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Özil!