X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain & Kaka

Higuain je dosegel svojo drugi zaporedni hat-trick v dresu Real Madrida v letošnji sezoni proti Betisu, po tekmi pa je svojo srečo delil z mediji. Prav tako pa je z mediji po tekmi delil svoje zadovoljstvo Kaka, ki je pri zmagi Real Madrida s 4-1 prav tako prispeval zadetek.

Higuain
“Vedeli smo, da bo tekma težka. Betis je zmagal številne tekme, vendar pa smo dokazali, da smo v vrhunski formi, kljub premoru v La Ligi.”

“Zelo sem vesel. Nisem igral en teden, vendar čutim tako kot, da sem igral pred tem. Trener se bo odločil, če bo začel v prvi postavi ali ne. Sam samo igram in to je tisto, kar moram še naprej početi.”

“Ti hat-tricki bodo lepi spomini, katerih se bom spominjal po upokojitvi. Prav tako se bo lepo spomniti tega, saj bo to odgnalo vse misli o poškodbi, ki sem jo utrpel in kako groba je bila do mene. Vsakič se počutim boljše. Hvaležen sem svojim soigralcem in klubu, ker so me vedno podpirali v času, ko sem bil poškodovan.”

Kaka
“Higuain je dosegel devet zadetkov na štirih tekmah in to je naravnost odlično. Njemu je potrebno čestitati. Vsi smo zadovoljni z njegovo formo. Trener ima sedaj sladke skrbi glede tega, koga naj postavi začetno postavo.”

“Stoječe ovacije so me osrečile. Pomembno je, da napredujem. Mislim, da je to tretja tekma, ki sem jo odigral z Özilom. Je zelo inteligenten nogometaš. Lahko je igrati z njim.”

“Konkurenca v ekipi. kot je naša. je zdrava. saj tako ostaneš zbran. Nekateri nogometaši so prišli iz dolgih potovanj. Marcelo je eden takšnih; igral je proti Kostariki in Mehiki. Današnja tekma je bila ključna.”