X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je spregovoril z novinarji na novinarski konferenci po tekmi proti Betis na Santiago Bernabeuu.

“V Real Madridu, ob tem, da imaš krila, ki lahko dosegajo zadetke in tri centralne napadalce, ki nudijo jamstvo za uspeh, ki lahko vse razen problematično. Mnogi mislijo, da bo lahko v torek ali naslednjo soboto za mene problem imeti dva napadalca v tako dobri formi, vendar pa bi bil problem, če bi imel le enega ali pa sploh ne nobenega. To je dobro tako zame kot tudi za ekipo.”

“Za mene ne obstajajo takšne stvari, da je nekdo že avtomatično v začetni postavi, ko ima nekdo tako dobre igralce kot so to. Težko mi je reči, ta je igralec prve postave in da eden od njih ni. Težko je za enega nogometaša, da igraj tri, štiri, pet ali šest tekem in da medtem drug sedi na klopi tri, štiri ali pet tekem. Vsi so zelo dobri igralci. Karim je imel zelo dober začetek in Higuain trenutno dosega zadetke. Odličen je za vse nas.”

“Benzema je bil na klopi in je bil pripravljen, da bi prišel v igro, če bi imeli težave v napadu. Ogreval se , ko je bil rezultat 0-0 in bi lahko zaigral. Nato smo zadeli in ni bilo razlogov, da bi razloga za tveganje. Komaj je okreval po poškodbi in bo za njega boljše, da še trenira jutri in v ponedeljek. To je najboljše za njega, da trenira normalno tri ali štiri dni potem, ko je okreval po majhni mišični poškodbi.”

“Ko se odločam za začetno postavo, gledam na vse značilnosti vsakega igralca. Narediš si načrte, vendar pa so nato stvari včasih popolnoma drugačne do takrat, ko moraš igrati tekmo. Higuain in Benzema imajo različne lastnosti in eno skupno stvar: oba dosegata zadetke.”