X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je pred jutrišnjo tekmo Real Madrida v Ligi prvakov proti Lyonu na Santiago Bernebeu spregovoril z mediji.

“V lanski sezoni smo naredili velik napredek, ko smo se uvrstili v četrtfinale in nato še v polfinale Lige prvakov. Proti Olympique Lyonu imamo veliko slabih spominov. Mislim, da smo na zadnji tekmi iz naših misli spodili zle duhove. Vsako leto so naredili spremembe v igralskem kadru, vendar so se kljub temu vsako leto uvrstili v Ligo prvakov. So trden nasprotnik in to bo odlična tekma. Zelo pomembno bo za nas, da proti njim tako doma kot tudi na gostovanju osvojimo šest točk.”

“Vratarji v Real Madridu se počutimo varne zahvaljujoč našim branilcem. Naša obramba je izredna, saj imamo tako mlade kot tudi izkušene igralce. Ramos ima talent in telesno moč. Dobro se znajde tako na desnem bočnem položaju in prav tako tudi na centralnem, kar je dokazal tudi v dresu Španije na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.”

“Higuain je v dobri formi. Poznam ga že dolgo časa in njegov cilj je vedno doseči zadetke. Zadovoljni smo z odlično serijo, ki jo ima v tem trenutku, vendar pa tudi Benzema dosega zadetke in asistira soigralcem. Dobro je za ekipo, da gre obema tako dobro.”

O tem, kako je ekipa sprejeta s strani navijačev po vsem svetu: “Nimam se kaj pritoževati, saj so me vedno obravnavajo enako, bodisi pred osmimi leti v času galaktikov in sedaj. Navijači so vedno blizu ekipi.”

O tem, da je najboljši vratar na svetu: “Stvari prihajajo s trdim delom in entuziazmom, vendar pa mi je preostali del ekipe prav tako v pomoč in podporo. Zadnja tri zaporedna leta sem bil izbran za najboljšega vratarja na svetu in si bomo še naprej prizadeval osvojiti ta naslov še četrto zaporedno leto.”