X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Trener Real Madrida, Jose Mourinho je pred jutrišnjim dvobojem Lige prvakov proti Olympique Lyonu, tekma se bo začela ob 20:45 na stadionu Santiago Bernabeu, na novinarski konferenci spregovoril o trenutnem dogajanju v kraljevem klubu.

“Real Madrid je vedno bil napadalno usmerjena ekipa in upam, da bo ostala uravnotežena ekipa, ki igra tekme tako, da zmaga bodisi doma ali na gostovanju. Normalno je, da ekipe napreduje, ko dela tako veliko. Želimo si postati še močnejši kot smo bili v lanski sezoni, vendar pa to ne bo enostavno.”

“Kar je pomembno je zmaga proti Olympique Lyonu. Lansko leto smo osvojili 10 točk na naših prvih štirih tekmah Lige prvakov in to nam je pomagalo, da smo se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Ni enostavno osvojiti Ligo prvakov, vendar pa imamo sedaj že 6 točk. S prvim mestom v skupini bi lahko imeli manjšo prednost v izločilnih bojih, vendar pa si najprej želimo kar se da hitro izpolniti pogoje za napredovanje in da bi šli še dlje kot nam je uspelo v lanski sezoni.”

“Možno je igrati z obema, torej z Higuainom in Benzemajem ali pa le z enim od njiju. Oba igralca igrata dobro in konkurenco med njima izboljšuje kolektivno uspešnost ekipe. Moj cilj je združiti, ne pa razdeliti ekipo. Kar je govora v medijih je druga, saj je tam razprava o tem, kdo je dober in kdo je slab. Moje stališče gledanja je drugačno, zmagujemo in izgubljamo kot ekipa. Imamo različne cilje.”

“Zadovoljen sem z Varanom. V Ligi prvakov je že debitiral pri 19. letih in lahko bi začel tekmo v prvo postavi Real Madrida. Vsi smo zadovoljni z njim”.