X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos takoj po tekmi povprašal o Vadillu

Takoj po tekmi z Betisom je Sergio Ramos govoril z Vadillom (Betis), saj se je ta poškodoval v dvoboju z Ramosom. Za to gesto s strani igralca Real Madrida je bil Vadillo hvaležen in dejal, da je bila situacija v kateri se je poškodoval povsem naključna in da ni za to kriv Sergio. Ramos sedaj čaka, da vidi kaj bo o poškodbi dejali zdravniki in bo po pregledu še enkrat govoril z Vadillom.

“Njegova poškodba je edina stvar, ki je nekoliko uničila naše veselje. Sam sem osvojil žogo, medtem ko je on bil nekoliko iz ravnotežja. Takoj, ko se je tekma končala sem šel v garderobo in ga povprašal, kako je z njim. Upajmo, da ni nič resnega. Poskušal se je zaustaviti preden je zadel zastavico, vendar pa mu to njegovo koleno ni pustilo. Upam, da bo kmalu okreval, saj je še mlad in je pred njim še svetla prihodnost. Želim mu vse najboljše.”

“Želeli smo osrečiti navijače, potem ko smo igrali reprezentančne tekme in ni boljšega načina za to, kot zmaga, dobra predstava in visok rezultat.”

“Higuain je v izjemni formi in je to dosegel svojo najboljšo formo v tej sezoni. Za seboj ima super niz in vsi imamo koristi od njega. Drugi polčas smo boljše začeli, saj smo pokrili več prostora in zmanjšali razdaljo med našim linijami.”