X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Za Higuainom najboljši strelski začetek sezone v RM

Gonzalo Higuain, ki je na tekmi proti Betis dosegel že svoj ​​tretji hat-trick na zadnjih štirih tekmah, ima za seboj najboljši začetek sezone odkar nosi dres Real Madrida. Argentinec, ki prestaja sedaj že svojo šesto sezono v Real Madridu, je v letošnji sezoni na 11. tekmah dosegel osem zadetkov, poleg tega pa je šesti igralec v zgodovini kluba, ki mu je uspelo doseči dva zaporedna hat-tricka v La Ligi, potem ko mu je to uspelo najprej na tekmi proti Espanyolu in nato še na tekmi proti Betisu. Vmes je Gonazlo dosegel še en hat-trick in sicer v dresu Argentine na tekmi proti Čilu. V dosedanji karieri je Argentinec dosegel sedem hat-trickov od tega kar v dresu Real Madrida.

Higuain je v letošnji sezoni dosegel osem zadetkov v španski La Ligi, potem ko je igral na prvih sedmih tekmah (1. krog je bil prestavljen). Tako se je za Higuainom v primerjavi z osmimi krogih vseh prejšnjih sezon v Real Madridu, sezona 2011/12 začela na najboljši način. V lanski sezoni je “Pipa” v tem času imel na svojem računu šest zadetkov v La Ligi in še enega v Ligi prvakov, ki ga je dosegel na tekmi proti Ajaxu na Santiago Bernabeu.

V sezoni 2008/09 je Argintinec prav tako na začetku sezone dosegel šest zadetkov, vendar pa ni dosegel vseh zadetkov v La Ligi, saj enega od njih dosegel na tekmi proti Valenciji v španskem superpokalu.

STATISTIKA HIGUAINA PO OSMIH KROGOIH VSAKE SEZONE
Sezona Goli La Liga Liga prvakov Španski superpokal
2006/07 * 1 Atletico Madrid
2007/08 2 Recreativo Huelva in Almería
2008/09 6 Numancia, Sporting, Athletic (2) in Atletico Madrid Valencia
2009/10 2 Valladolid Zurich
2010/11 6 Espanyol, Deportivo, Racing in Málaga (2) Ajax
2011/12 8 Rayo Vallecano (2), Espanyol (3) in Betis (3)

* Gonzalo Higuain je debitiral v dresu Real Madrida šele januarja v sezoni 2006/07 in je dosegel zadetek na svoji šesti tekmi.