X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Alonso

Sergio Ramos in Xabi Alonso sta po tekmi govorila o zmagi nad Olympique Lyonom. Prvi je dosegel je s četrtim zadetkom na tekmi postavil piko na i dobro predstavi kraljevega kluba.

Sergio Ramos
“Zelo sem vesel, ker smo odigrali resno tekmo in ker sem dosegel zadetek. Pomembno je, da konstantno igramo. Prikazali smo uravnoteženo predstavo in bili zanesljivi v obrambi. Ohranili smo posest žoge v svojih nogah. Veseli smo, ker smo osvojili vse tri točke, ki nam praktično že zagotavljajo igranje v naslednjem krogu tekmovanja. To je pot, po kateri moramo nadaljevati.”

Xabi Alonso
“To je bila tekma, ki je bila zaznamovana z našim nadzorom, posestjo žoge in potrpežljivostjo. To je dober znak, ker vemo, da bomo igrali še veliko takšnih tekem v prihodnje. To je pomembna zmaga v želji po uvrstitvi v naslednji krog kot vodilna ekipa skupine. Sedaj upamo, da bomo zmagali tudi v Lyonu.”