X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci Real Madrida prejeli nove Audije

imageshack.us

Celotna prva ekipa Real Madrid je v četrtek popoldan na dogodku, ki je potekal v Madridu v dirkaškem centru Carlosa Sainza, prejela nove avtomobile Audi. Pred uradno predajo avtomobilov, ki se je udeležil tudi predsednik Real Madrida Florentino Perez, podpredsednik prodaje pri Volkswagenu Francisco Garcia Sanz in predsednik Volkswagen in Audi Španija Ludger Fretzen, so se igralci med seboj pomerili še v karting dirki, na kateri je pred Ramosom in Benzemajem slavil Esteban Granero.

Dogodek se je začel z uradnim fotografiranjem. Igralci so se v dobrem vzdušju pred kart dirko šalili med seboj in zato je bil pravi čas, da so se posedli v male dirkalnike. Sledila sta dva kvalifikacijska kroga, ki sta določila deset najhitrejših, ki so se nato pomerili med seboj na dirki. Casillas, Ramos, Granero, Adan, Alonso, Arbeloa in Callejon so se prvi podali na stezo, v drugem krogu pa so prišli na vrsto še Ronaldo, Kaka, Pepe, Marcelo, Di Maria, Özil, Benzema in Varane. Glede na kvalifikacijske čase so se v finale in s tem na dirko uvrstili: Granero, Marcelo, Benzema, Arbeloa, Callejon, Sergio Ramos, Di Maria, Pepe, Adan in Özil. Med deseterico finalistov je največ znanja in spretnosti v kartingu pokazal Eseteban Granero, ki je bil boljši od Benzemaja in Ramosa.

imageshack.us

Manuel Caballero, Direktor Audi Španija
“Audi je vodilna evropska tovarna, ki dela za dosego največ prodanih avtomobilov po vsem svetu in Real Madrid se bori, da bi še enkrat več osvojil naslove, ki jih je že osvojil. Sledimo vzporednim potem in uporabljajo enako metode v našem prizadevanju za uspeh v športu in poslovanju.”

imageshack.us

Florentino Perez
“V tej sezoni imamo veliko upanj in mislim, da delamo veličastno delo na igrišču.”

imageshack.us

Francisco Garcia Sanz
“Prepričan sem, da bomo skupaj bili zelo uspešni. Želim izraziti svoje najboljše želje Real Madridu in upam, da bomo lahko počastili ta dogodka tudi v naslednjem letu v družbi lovorik Real Madrida in naših lovorik iz tekmovanj v katerih nastopa Audi.”

Sledila je še uradna podelitev avtomobilov vsakemu igralcu posebej, od Albiola, ki je prejel prvi novi avto, do Casillasa, ki je prejel avto kot zadnji.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us