X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je ob podelitvi novih avtomobilov spregovoril o svojih ambicijah v ekipi.

“Rad bi še naprej osvajal lovorike. Rad bi osvojil svoj peti naslov La Lige, drugi naslov Copa del Rey in drugi naslov svetovnega prvaka … To so moje ambicije. Če bom kdaj bil utrujeni ali ne bom več bil tako navdušen kot sem sedaj, potem bom svoje mesto prepustil drugim.”

“Ključ do osvojitve naslovov so ambicije, zagon in upanje. Prvo je, da veliko zahtevaš od sebe individualno, nato pa še od ekipe. Sam to svetujem otrokom, ki si želijo uresničiti svoje sanje. Kot otrok sem upal, da bom vratar Real Madrida in uspelo mi je. Pomembno je, da imaš ta zagon.”

“Počutim se počaščenega, ko vem, da imajo otroci moje plakate na svojih stenah, vendar pa to prihaja z veliko odgovornost, ker smo potem mi ogledalo v katerega gledajo. Vse kar delamo na ali izven igrišča, je za njih zelo pomembno. Nogomet ti ne da veliko časa, ki ga lahko preživiš s svojimi prijatelji in ti ne dovoljuje, da bi se veliko zabaval, ko si star 14 ali 15 let, toda to česar si prikrajšan ni enako temu kar dobiš. Vedno obstaja več dobrih stvari kot pa slabih. Nogomet mi je dal vse kar sem imel v mojem življenju in sploh se ne spomnim, kaj vse mi je vzel.”

“Imeli smo zabavno dirko s karti. Vedno je lepo, da naredimo nekaj drugačnega od tistega, česar smo vajeni vsak dan. Vsi smo tekmovalni in si vedno želimo zmagati, zato smo si želeli premagati drug drugega. Bilo je zelo prijetno.”