X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho spregovoril z mediji na novinarski konferenci dan pred tekmo proti Malagi pri La Rosaledi.

“Malaga se je zelo okrepila in je naredila velike naložbe. Njihovi cilji so jasni in njihovo kvaliteta ekipe se je izboljšala. Njihov cilj lani je bil izogniti se izpadu, to sezono pa se borijo za nekaj drugega. Sam sem zelo miren. Če je mogoče bi se rad izognili porazu. Pričakujem in si želim, da Malaga dosežejo svoje cilje v tej sezoni, kot je igranje v Ligi prvakov prihodnje leto. Spoštujem Malago. To je klub, ki ima skupne stvari z Real Madridom, kot sta Juantio in Hierro. Navijači obeh klubov se dobro razumejo med seboj.”

“Igranje v Malaga je enako kot igranje v Sevilli ali Valencii. Samz ne mislim, da bo Fabio Coentrao bil pripravljen za igro. Po naši tekmi z Olympique Lyonnais ni noben igralec okreval po poškodbi, smo pa zato izgubili Fabia.”

“Vedno sem dejal, da Cristiano Ronaldo ni sebičen igralec. Sem pa tudi rekel, da je nemogoče spremenite njegov DNK in da tega tudi nočem storiti. Sem vesel, ker praktično vse moji napadalci dosegajo zadetke. Higuain, Kaka, Ozil, Benzema … vsi zadevajo.”

“Carvalho ima še eno leto svoje pogodbe. Z Real Madridom je podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še eno leto. Bo igral, če bo moral, vendar pa imamo dovolj branilcev in ne bi smeli izsiljevati njegov povratek. Sergio Ramos je psihološko zelo močan in njegovo delo kot centralni branilec je brez napak. Samo en mesec nazaj je kazal predstave pod svojim nivojem in je imel težave, toda sedaj je odličen v vseh pogledih igre. Nič nima proti igranje bodisi kot bočni ali centralni branilec. To je zelo pozitivno za nas.”