X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je spregovoril potem, ko je ekipa s strani Audija prejela nove avtomobile za sezono 2011/12.

“Moja želja je vedno vsako leto napredovati in sem v klubu, ki mi to tudi omogoča. Smo najboljša ekipa na svetu. To me veseli in mi pomaga, da sem še boljši.”

Mislim, da so vsi profesionalni nogometaši talentirani, ampak nikoli ne moreš postati velik nogometaš, če ne delaš na svojem talentu. Vedno se trudim biti še boljši, tako na tekmah kakor tudi na treningih. Vedno poskušam narediti dobro stvari.”

“Kot otrok nisem imel nobenega posebnega idola. Moja ambicija je bila, da bi igral za svojo reprezentanco, saj so tam igrali nogometaši, ki sem jih gledal igrati. Prepričan sem, da ne počnem več določenih stvari, ki sem jih nekdaj, zaradi svoje starosti ali izkušenj. Vedno sem se pripravljen učiti in vedno poskušam biti še boljši.”

“Dirka s karti je zabaven način, da se še bolj združimo. To je odlična ideja, da se igralci skupaj zabavamo. Ni bilo nevarnosti, ker je bilo vse pod kontrolo. To je lepa stvar, ki nam pomaga, da se še bolj povežemo med seboj. Bil je spektakularen večer in odličen način, kako preživeti več časa skupaj.”