X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil navdušen z zmago svoje ekipe nad Malago na La Rosaledi.

“V prvem polčasu smo prikazali fantastično predstavo. Prav tako smo dobro tekmo odigrali tudi proti Olympique Lyonu, toda nocojšnji prvi polčas je bil boljši. Ne da se primerjati prvega polčasa z drugim, ker je nemogoče igrati še boljše kot to. V prvem polčasu smo igrali odlično in že odločili tekmo. Po odmoru je bila Malaga na igrišču povsem druga ekipa, vendar pa je to zato, ker smo jim mi to dovolili.”

“Vse mi je bilo všeč. Dobro smo igrali nogomet na en dotik, kot tudi na dva dotika, naše gibanje brez žoge je bilo dobro in naša branilci so vršili pritisk višje na igrišču. Všeč mi je bila moja ekipa v vseh pogledih igre in dosegli smo raznovrstne zadetke: iz prostih strelov, po ukradi žogi v napadu …. Pokazali smo raznovrstno predstavo. Vedel sem, da ne bomo igrali na enak način po odmoru. Vedno se manj koncentriraš v drugem polčasu in soočili smo se s fanatičnim nasprotnikom, ki si je želel boljši rezultat in zato je bila tekma bolj izenačena.”

“Trenerju je vseeno kakšne zadetke doseže njegova ekipa. Trener ima raje zadetke, ki jih je pripravil in o katerih se je pred tem pogovoril s svojimi igralci, vendar pa je trener tudi ljubitelj nogometa in je prepričan, da so nekateri resnično nepozabni, kot je zadetek Cristiana s peto. Cristiano ne asistira samo, ampak tudi dosega zadetke. Zelo sem vesel, ker smo osvojili tri pomembne točke na težkem gostovanju in ker smo zmagali tri težke tekme v enem tednu. Jutri si moji varovanci zaslužijo, da imajo en dan počitka.”

“Na La Rosaledi so nas pozdravili naši navijači kot na mnogih drugih stadionih. Pomembno je, da na stadionih ni prisotnega nasilja. Vseeno mi je, če ljudje pojejo proti meni ali da me žalijo.”

“Vedno sem imel spoštovanje do Malage in moje mnenje se ni sedaj spremenilo. Rekel sem, da bi bilo zame težko, če bi bil trener v Malagi, poleg tega pa sem še dodal, da bi bilo zame zelo težko biti trener tudi v drugih španskih ekipah. To ni nespoštljivo, ampak je samo filozofija življenja, ki jo imam. Imam takšno predanost in empatijo za klub v katerem sem, zato ne bi bilo zame enostavno biti trener katere druge španske ekipe.”