X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo, Arbeloa & Ramos

Cristiano Ronaldo je na tekmi proti Malagi dosegel nov hat-trick, kar je bil že njegov tretji v tej sezoni, tako da je v letošnji La Ligi skupaj dosegel že 10 zadetkov. Cristiano Ronaldo, Alvaro Arbeloa in Sergio Ramos so tako po tekmi v mešani coni spregovorili o zmagi 0-4 proti Malagi.

Ronaldo
“Zadovoljna sem s svojim zadetki, vendar pa kaj je res pomembno je to, da zmagamo z ali brez mojih zadetkov. Ne obremenjujem se, ko ne dosežem zadetka, ampak samo takrat, ko ne zmagamo.”

“Pokazali smo fantastično predstavo, v prvem polčasu smo verjetno odigrali najbolje v letošnji sezoni. Drugi zadetek sem proslavil skupaj z Marcelom in sicer sva plesala na brazilsko pesem, ki nama je obema všeč.”

Arbeloa
“Naš prvi polčas je bil fantastičen, eden najboljših kar jih je Real Madrid pokazal doslej. Drugi polčas je pokazal, kako težko je igrati proti Malagi. Po odmoru so res krenili na vse. Niso imeli več ničesar za izgubiti in mi so bili bolj konservativni. Skušali smo ohraniti posest žoge dlje časa, vendar pa smo ob enem morali nenehno iskati nov zadetek, saj je to edini način, katerega znamo igrati.”

Ramos
“Malaga je poskušala reagirati po odmoru in mi smo bili bolj sproščeni. Kljub temu smo odigrali resno tekmo od začetka proti težkemu nasprotniku in vedno vedel kaj moramo storiti.”

“Dobro se počutim na položaju centralnega branilca, vendar pa mi ne bo težko se vrniti na položaj desnega bočnega branilca, ko se bom moral. V napadu dosegajo zadetke Benzema, Higuian ali Cristiano, zato imamo srečo, da jih imamo v ekipi.”