X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Pepe je za bwin.com analiziral prihajajočo tekmo La Lige proti Villarrealu.

“Upam, da bomo proti Villarrealu dosegli veliko zadetkov in čim manj trpeli. V zadnjem času jim ni šlo najboljše, vendar pa imajo odlične igralce. Imajo dober prvi dotik z žogo in zelo dober napad, v katerem izstopa Rossi, ki lahko zadene že iz najmanjše napake narejene z naše strani. Želimo biti kos izzivu in še enkrat več navdušiti naše navijače.”

“Smo v dobri formi. Ni samo naša obramba, ki dobro opravlja svoje delo, ampak tudi vezisti in napadalci. Celotna ekipa si pomaga med seboj. Mlajši branilci lahko še veliko storijo za Real Madrid. To vse se lahko spremeni v eno od najboljših obramb, kar jih je klub kdaj imel.”

“Naši napadalci naredijo veliko za ekipo. Imamo zelo močno ekipo in naši napadalci so najboljši. Upam, da bodo nadaljevali v tem ritmu, saj nam bodo njihove dobre predstave pomagale osvojiti veliko naslovov.”

“Pričakujem, da bomo zadeli proti Villarrealu, čeprav je Diego Lopez eden najboljših vratarjev v La Ligi in prihaja prav iz naše akademije. Zelo rad bi pomagal ekipi s tem, da bi sam dosegel zadetek.”

“Smo v dobri formi, vendar vseeno vemo, da bo težko osvojiti naslov. Pred nami je še veliko tekem, ki jih je potrebno odigrati. Obdržati moramo ta nivo igre tudi po božičnem odmoru.”