X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Ramos

Karim Benzema znova zadel, tokrat na teki proti Villarreal. On in Sergio Ramos sta po koncu tekme spregovorila z mediji v mešani coni.

Benzema
“Všeč mi je Real Madrid, ko igra igro kratkih podaj in tudi, ko igra na protinapade. Pokazali smo odlično predstavo, še posebej v prvem polčasu. Verjamem, da je Real Madrid najmočnejša ekipa v La Ligi.”

“Ta zmaga je zelo pomembna za ekipo. Ni važno, ali doseže zadetek Pipa ali jaz. Naša naloga je, da dosegava zadetek in pomagava ekipi. Pomembna stvar v svetu nogometa je le to, da ekipa zmaga.”

Ramos
“Ta projekt še naprej napreduje in na vsaki tekmi vidimo boljšo ekipo. Igrali smo odličen nogomet in v prvem polčasu prikazali odlično predstavo. Visok rezultat nam je omogočil, da smo bili bolj sproščeni po odmoru.”

“Pomembno je ta, da imamo veliko in tekmovalno ekipo. Sam ne odločam o tem na katerem od položajev igram. Sam se prilagodim glede na to kaj ekipa potrebuje. Igramo veliko iger v mnogih prvenstvih. Sam preprosto poskušal po svojih najboljših močeh na vsakem položaju.”