X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Alonso

Angel di Maria je bil eden izmed najboljših posameznikov Real Madrida na tekmi proti Villarreal, na kateri je dosegel zadetek in prispeval še eno asistenco. Di Maria in Xabi Alonso sta po tekmi v mešani coni analizirali zmago ekipe s 3-0 nad Villarrealom.

Di Maria
“Še naprej moramo trdo delati, da bi dosegli zmage. Zelo sem vesel, ker gredo stvari dobro za mene. Spet sem samozavesten, kar je zame pomembno.”

“Moramo vršiti pritisk in doseči zadetek že na začetku tekme, da bi imeli nadzor nad tekmo. Vršimo pritisk na nasprotnika in dobro vodimo naše protinapade. Če gledamo v celoti, delamo stvari sedaj veliko boljše.”

“Teči moramo od začetka tekme, vendar moramo tudi vedeti, kako ohraniti posest žoge. Upam, da bodo še naprej stvari se dobro odvijale za mene. Sam sem zadovoljen z zmago in tudi z mojim zadetkom, ker kar nekaj časa nisem dosegel zadetka. Nocoj sem imel priložnost doseči zadetek in to je bila zame lepa stvar.”

Xabi Alonso
“Pomembno je biti konstanten. Bili smo uravnoteženi in sigurni v obrambi. Veseli smo, ker smo osvojili tri točke in ker smo visoko na lestvici.”

“Več kot očitno je naš namen imeti močan začetek tekme. Stvari so vedno lažje, če prvi zadeneš. V prvem polčasu smo prikazali odlično predstavo, po odmoru pa se nismo več tako naprezali, ker bomo že v soboto igrali naslednjo tekmo.”

“Vedno bolj nadziramo naše tekme in postopoma se tudi bolje pripravimo na njih. Naš cilj je še naprej napredovati in zmagovati. Danes smo prikazali hitro igro in smo tudi ohranili posest žoge dlje časa, prav tako pa smo vedeli kako brat tekmo. To pomeni, da ekipa še naprej raste in to je dober znak. Ekipa je ambiciozna in bo še naprej delati stvari boljše. Ne moremo vsem ves čas ustrezati.”