X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na novinarski konferenci po tekmi izrazil svoje zadovoljstvo z zmago Real Madrida nad Villarrealom.

“Hitro smo zadeli in odkrito povedano nam je uspelo odigrati preostali del tekme precej dobro. Po odmoru smo upočasnili našo igro in bili bolj sproščeni. Ker smo dosegli zadetek zelo zgodaj, nam je to olajšalo delo in nam dalo dodatno samozavest.”

“Najboljša ekipa trenutno je ekipa Levanteja in to si tudi zaslužijo, ker igrajo na zelo visoki ravni. Ostati moramo na tej poti, poskušati že na začetku tekem le te odločiti in še naprej zmagovati.”

“Vsak si želi, da bi se stvari dobro izšle in to je tisto, za kar delamo tudi mi za dosego naših ciljev. Sedaj moramo še naprej delati, da nadaljujemo s tem.”

“Ekipa je v dobri formi in lahko pritiska v napadu. To ima svoje koristi, saj imamo s tem več priložnosti za zadetek, ko vršimo pritisk in krademo žoge v napadu.”

“Zadovoljni smo z obema, tako z Benzemajem kot tudi s Higuianom. Oba zadevata, ko igrata in od tega ima korist ekipa.”

“Esteban Granero je velikokrat v lanski sezoni igral. Smo šele dobro začeli to sezono in je imel tudi nekaj smole, da je bil poškodovan. Je izjemen fant in prepričan sem, da bo nam še zelo veliko pomagal.”