X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso & Arbeloa

Xabi Alonso in Alvaro Arbeloa sta z mediji delila svoje misli o tekmi proti Real Sociedadu.

Alonso
“Tekma je bila odprta, čeprav nismo imeli preveč težav. Imeli smo nekaj težav, vendar pa smo vseeno na splošno prikazali dobro predstavo. Real Sociedad bolj vršil pritiskom, še posebej v drugem polčasu in nam ni uspelo doseči drugega zadetka, ki bi nam omogočil mirnejši zaključek tekme.”

“Za nami je pozitiven niz, ki ima trdne temelje. Želimo si, da bi vse delovalo tako kot mora in da bi prevladovali na naših tekmah. Zadovoljna s tem kako igramo.”

Arbeloa
“Moraš vedeti, kako trpeti. To je težko prizorišče za gostovanje in ekipam je zelo težko zmagati tukaj. Nismo bili tako učinkoviti kot na prejšnjih tekmah, saj se je Real Sociedad goreče branil s petimi branilci, vendar pa smo dobro opravili svoje delo. Pomembno je vedeti kako zmagati na način kot smo zmagali nocoj.”

“Naš cilj je vedno zmaga ne glede na napor. Danes smo morali dati vse od sebe. Srečni smo v slačilnici, saj ekipa dobro deluje. Danes je bilo nekaj sprememb v prvi postavi, kar pa v bistvu ni bilo opazno.”