X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen z zmago 0-1 svoje ekipe proti Real Sociedad na stadionu Anoeta.

“Pomembnost zmage si zaslužil takšno praznovanje. Naš nasprotnik spodbujen z dobrim vzdušjem, nam je oteževal stvari do zadnjega trenutka. Vedno smo nadzorovali tekmo. Vedeli smo, da so močni tako telesno kot tudi psihično in da imajo veliko ekipo, ki lahko prinesla spremembe v igri. Vedeli smo, da ne bo lahko v zadnjih minutah. Uspelo nam je igrati kot celota, kljub naši izčrpanosti.”

“To je že peta tekma, ki smo jo igrali v ritmu na vsake tri dni, ki je tako vzela nekaj mojih telesne in duševne svežine. Moji varovanci si izgubili nekaj kakovosti in so bili po polčasu manj nevarni za nasprotnikov gol, vendar pa smo pridobili pri skupnih prizadevanjih in psihični moči. Zelo dobro smo nadzorovali rezultat tekme. Lansko leto smo trpeli v zadnjih minutah in tekme nismo imeli preveč dobro pod kontrolo.”

“Bilo je težko, ker smo se soočili s kakovostnim nasprotnikom. Naredil sem štiri spremembe v prvi postavi in zaradi tega sem srečen. Ti štirje so si zaslužili, da so igrali danes, vendar pa sem vesel, ker so tudi ostali doprinesli svoj delež ekipi. Moji varovanci se dobro odzivajo in ekipa je močna. Pravkar smo zaključili težek mesec in še vedno moramo odigrati dve tekmi, pred bodo moji varovanci odšli po vsem svetu, da bi odigrali prijateljske tekme s svojimi reprezentancami.”

“Skozi mojo kariero so bile tekma na gostovanjih vedno težke. Rad zmaga, ko ima moja ekipa nadzor nad igro, tako tehnično kot psihično.”

“Higuain igral zelo dobro lansko leto in v tej sezoni je preprosto fantastičen. Nikoli se ne bom naveličal govorjenja, da imamo dva zelo dobra napadalca, ki sta v dobri formi. Zadovoljen sem, ker oba dobro igrata in igrata za ekipo. Smo utrujeni, ampak srečni.”