X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain se je včeraj udeležil promocijskega dogodka blagovne znamke Nike, ki je potekala v Madridu. Argentinski napadalec je pri tem spregovoril o svojem velikem zagon tako tudi o zagonu njegove ekipe.

“Igramo zelo dobro in to je rezultat našega dela. Vedno dam vse od sebe in poskušam izkoristiti vsako priložnost, ki jo dobim. Zelo sem hvaležen in vesel, da pripadam Real Madridu. Vsako leto napredujem.”

“Uživam v vsakem zadetku na enak način in še naprej moramo sodelovati med seboj s ponižnostjo in vztrajnostjo, vendar pa moramo pri tem biti tudi vztrajni in trezno razmišljati.”

“Imel sem zapleteno poškodbo, vendar pa se sedaj počutim super in uživam. Pri mojem okrevanju je vsak imel svoje delo in sedaj sem prav vsem hvaležen za vse to. Prejel sem veliko podpore v času okrevanja in to je bilo tisto, kar me je vzpodbudilo, da se nadaljujem. Prvi zadetek je zelo pomemben zato, ker odpira tekmo, vendar pa je ta rezultat dela celotne ekipe. Noben posameznik ne doseže nobenega zadetka, če mu pri tem ne pomaga ekipa. To je način mišljenja, ki ga imamo vsi. Kar se tiče mene je pomembno le to, da pomagam ekipi.”

“V veselje je vsem, da nama (Higuainu in Benzemaju, op.p.) gre tako dobro. Med vsemi nami se odraža pravo prijateljstvo. Skupaj se veselimo zadetkom in smo zelo veseli. Karim je odličen igralec in si zasluži vse to. Oba morava držati skupaj in biti pripravljena, da pomagava ekipi, ki igrava. Ko eden od naju doseže zadetek, je drug prav tako vesel, ker je s tem pomagal ekipi. Napadalec, ki doseže zadetek pomaga in od tega sam korist, prav tako pa tudi ekipa.”

“Vsi se zavedamo kvalitet Özila, saj je eden naših glavnih igralcev. Ko igra vedno pomaga ekipi, kot to počnejo vsi ostali. Kaka prav tako uživa v dobrih časih in vsakdo, ki je pomagal ekipi do zmag, je dobrodošel. Glede ure tekme proti Osasuni menim, da je to dobra ura za tekmo. To bo sicer prvič za nas, da bomo igrali ob tej uri, vendar pa ne bo prav nič čudno.”

“Moj popoln strel je z notranjim delom nogometnega čevlja, vendar pa je vsak zadetek rezultat popolnega strela. Kar zadeva zadetka proti Real Sociedadu pa je šlo za hitro akcijo, kjer se je Özil odkrival na levi strani, ko me je Fabio zagledal kako vtekam in mi je podal v prazen prostor, sam pa sem samo dvignil žogo čez vratarja.”