X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jose Mourinho med nominiranci za trenerja leta 2011

Trener Real Madrida Jose Mourinho je bil nominiran za nagrado FIFA Trener leta 2011, zahvaljujoč osvojitvi naslova Copa del Rey, uvrstitvi v polfinale Lige prvakov, osvojitvi 92 točk v La Ligi ter 29. zmagam v La Ligi v sezoni 2010/11 v svojem prvem letu na klopi Real Madrida. To je šele drugo leto nagrade, ki jo podeljuje FIFA in prav Portugalec je bil prvi trener, ki je dobil omenjeno nagrado lansko leto. Zmagovalec bo razglašen na gala prireditvi, ki bo potekal 9. januarja 2012 v Zürichu.

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) in revija France Football bo objavila tri finaliste na posebni novinarski konferenci. Za najboljšega trenerja leta 2011 bodo lahko glasovali kapetani in trenerji moških in ženskih ekip iz različnih držav, kot tudi predstavniki medijev, ki ga bo določila revija France Football.

Kandidati za trenerja leta: Vicente Del Bosque (Španija), Alex Ferguson (Škotska), Rudi Garcia (Francija), Pep Guardiola (Španija), Jürgen Klopp (Nemčija), Joachim Löw (Nemčija), Jose Mourinho (Portugalska), Oscar Tabarez (Urugvaj), Andre Villas Boas (Portugalska), Arsene Wenger (Francija).