X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je spregovoril z novinarji dan preden se bo soočil proti svoji nekdanji ekipi, Olympique Lyonu, v Ligi prvakov.

“Zame je vedno nekaj posebnega se vrniti v Lyonu, saj sem tukaj odraščal. Jutrišnja tekma bo pomembna za vse, ne samo za mene. Vsi si želimo zmagati tekmo. Ljudje tukaj me dobro poznajo, vendar pa bi jih rad presenetil. “

“So Lyon je dobro izkoristiti svoje sposobnosti na vsakem srečanju. Lani smo tukaj remizirali in je bil že to dober rezultat. Juti želimo spremeniti zgodovino z zmago na Gerlandu. Vzdušje bo spet divje in Lyon vedno igra še na višjem nivoju, ko doma igra proti Real Madridu.”

«Sem že tri leta v tej ekipi in v tem času sem napredoval. Želim še nadaljevati v tej smeri in to me tudi veseli. Imamo veliko nevarnih igralcev v ekipi, kot so to Ronaldo, Di Maria, Ozil in Higuain. Vemo, da bo tekma težka in zapletena. Želimo si imeti dober začetek in zmagati.”

“Zadovoljen sem bil z našo igro v lanskem letu tukaj, saj je bila pomembna tekma in sam sem dosegel zadetek. V lanski sezoni sem imel telesne težave in šele po tekmi proti Lyonu začel rasti. Sedaj se počutim bolje in bom zelo trdo delal za uspeh.”

“Mourinho je vzbudil novo filozofijo v ekipi in tako vedno igramo na visoki ravni. Smo dobri v obrambi in imamo močan napad, ki nam omogoča, da si ustvarjamo priložnosti za zadetek.”