X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je na novinarski konferenci analiziral zmago svoje ekipe v Lyonu.

“Normalno je, da v nogometu čutiš pritisk, ko imaš toliko priložnosti za zadetek in ti ne uspe zadeti, vendar pa ob enem preprosto misliš, da bodo zadetki na koncu le prišli. Pokazali smo resno in zelo uspešno predstavo proti nasprotniku, ki je dal vse od sebe. Ta zmaga je zelo pomembna, saj smo sedaj že uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Sedaj se bomo borili še za to, da bi se uvrstili kot vodilna ekipa skupine.”

“Delamo pomembne stvari, vendar pa si želim, da bi bile te stvari normalne v Real Madridu. Želim si, da bi bilo normalno za nas, da zmagamo tukaj in da smo vedno v prvem bobnu žreba za Ligo prvakov. Želim si, da bi bili ti trenutki del normalnosti in zadovoljstva. Ta ekipa je najbolj pomembna v zgodovini nogometa, tako da bi morali te trenutke obravnavati kot običajne in ne kot izredne.”

“Centralni branilski položaj je veliko bolj odločilen kot bočni branilski položaj in na tako težki tekmi ni najboljše, da na tem mestu igra nekdo, ki ni igral kar nekaj časa kot centralni branilec. Sam raje dam svojim centralnim branilcem stalno igranje in uporabim Albiola kot bočnega branilca. To mi daje stabilnost. Lassa poznam vse odkar je bil star 18 let in zato vem, kaj lahko stori kot desni ali levi bočni branilec. Nocoj je prikazal odlično predstavo na položaju, ki ni njegovo primarno mesto igranja. Pepe in Sergio kažeta odlične predstave na centralnem branilskem mestu in zato moram razmisliti o njuni kontinuiteti. Prav tako pa bo odvisna postava v obrambi od poškodb in glede okoliščin vsake tekme.”

“Marcelo ne bo pripravljen, da bi lahko zaigral v nedeljo in Fabio bo verjetno prav tako moral izpustiti tekmo. Ne joči za igralci, ki jih ne morejo uporabiti. Arbeloa bi lahko bil pripravljen, vendar če ne bo, bomo iskali rešitve. Marcelo in Kaka zagotovo ne bosta igrala proti Osasuni.”

“Sodnik Rizzioli je zelo dober, verjetno eden izmed najboljših v Ligi prvakov. On in njegovi pomočniki so nocoj opravili svoje delo zelo dobro. Povedali so mi, da bi morali v 60. ali 70. minuti tekme dobiti čisto enajstmetrovko, vendar pa mi je vseeno glede tega, ker mi je bila všeč na splošno njihovo sodniško delo. Imam samo pozitivne stvari za povedati o tem.”