X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je danes prejel nagrado zlati čevelj od dveh največjih igralcev vseh časov: častnega predsednika Real Madrida, Alfredo Di Stefana in Eusebia, ki je bil prvi igralec, ki je prejel to prestižno nagrado.

“Tukaj sedim poleg dveh nogometnih genijev in to mi daje veliko zadovoljstvo. Jasno je, da si želim med velike igralce v zgodovini nogometa. Sem še mlad in se še vedno učim. Sem v klubu, ki mi daje priložnost, da še naprej napredujem kot igralec. Sedaj si želim uživati ob prejemu nagrade zlati čevelj. Zelo sem vesel. To je zelo pomemben trenutek v moji karieri, saj si nikoli nisem mislil, da bom dosegel vse te številke, ki sem jih dosegel v tej ekipi. To nagrado želim posvetiti navijačem in mojim soigralcem.”

“Kljub temu bi to nagrado v trenutku zamenjal za naslov Lige prvakov ali La Lige. V Real Madridu hočem osvojiti bolj pomembne ekipne naslove. Za nami je dober niz in prepričan sem, da bo to naše leto. Sam razmišljam le na kolektivni ravni. Ni zanima me, da bi moral podreti svoj ​​lasten rekord. Ta ekipa je sedaj bolj zrela in zgodovina nam ne dovoljuje, da še eno leto ne bi osvojili pomembne stvari. Posamezna priznanja so lepa stvar, vendar pa niso tisto, kar šteje največ.”

“Portugalska reprezentance je odlična ekipa in zato moramo vzeti stvari počasi. Najprej se moramo uvrstiti na Euro 2012 in upam, da bom zmagali nekega dne nekaj z reprezentanco.”

“Mourinho dela odlično delo v Real Madridu in upam, da ostane z nami še veliko let. Ferguson je bil pomemben v moji karieri in del mojega uspeha je vsekakor njegova zasluga. Je super oseba in odličen trener. On je eden najbolj pomembni ljudje v mojem nogometnem življenju.”