X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso & Pepe

Xabi Alonso in Pepe sta v mešani coni spregovorila o zmagi 7-1 Real Madrida nad Osasuno.

Alonso
“Čestitam Sahinu za njegov ​​prvenec. Osasuna je dobro pritiskala v prvem polčasu, vendar pa smo zadeli v ključnih trenutkih tekme. Bilo je veliko težje, kot na koncu kaže rezultat. Morali smo se navaditi na dejstvo, da igramo v tem času, ker tega nismo vajeni, ampak mislim, da se to ni poznalo igrišču in sem videl, da so bili ljudje prav tako z nami od samega začetka. Ne moremo iz tega potegniti negativnih zaključkov, saj smo uživali in prav tako so tudi navijači na tribunah.”

Pepe
“Zelo sem vesel, da sem zadel na Santiago Bernabeu in da sem pomagal ekipi do treh točk. Moja dolžnost je predvsem obramba, vendar pa sem imel danes priložnost tudi doseči zadetek.”

“Naši napadalci so v neverjetni formi, ampak to je rezultat dela, ki ga opravlja celotna ekipa. Ta serija zmag je zelo pomembna, saj moramo paziti, da ne izgubljamo točk tako kot lani. Vse moramo dati od sebe, da bi pomagali Real Madridu.”

“Cristiano si zasluži vse nagrade, ki jih prejeme. Je zgled vsem, neverjeten profesionalec, ki trdo dela in vedno pomaga svojim soigralcem.”