X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zadovoljen z dejstvom, da so si njegovi varovanci na tekmi proti Osasuni priigrali deseto zaporedno zmago.

“Igramo dobro in kažemo dobre predstave. Povsem smo si zaslužili teh deset zmag. Ne morem se spomniti niti na eno, da si je ne bi zaslužili. Naša najtežja zmaga je morda bila tista v San Sebastianu, za katero smo se zelo borili. Vložili smo veliko napora in se nismo zanašali na srečo. Vedno smo prikazali predstave, ki bi jih lahko ocenili za dobre in zelo dobre. Želimo zmagati in igrati na najboljši možen način.”

“Prvi polčas je bil težak. Osasuna je bila organizirana in se je dobro branila, poleg tega pa so uporabljali dva hitra napadalca, da bi nam otežili stvari. Težko nam je bilo priti do svoje igre, vendar pa smo močno zrasli, ko smo odgovorili na njihovo izenačenje. V drugem polčasu smo imeli tekmo pod nadzorom, ko so oni imeli igralca manj, vendar pa je prav tako tudi veliko težje tistemu ko izgublja ter ima pri tem še samo deset igralcev na igrišču. Dosegli smo sedem zadetkov in bi lahko dosegli tudi osem ali devet zadetkov, vendar pa verjamem, da se je Osasuna dobro odrezala v prvem polčasu.”

“Di Maria si je poškodoval mišico in bomo morali počakati na nadaljnje teste, da bomo vedeli kako resna je poškodba, vendar pa mi izkušnje govorijo, da bo manjkal malo časa. Morali se bomo odzvati z ekipo, ki jo imamo. Moja ekipa se je danes odzval, kljub poškodbam, ki jih že imamo v ekipi. Pričakujemo, da se bosta Kaka in Marcelo že vrnila v naslednjih štirinajstih dneh. To je način kako gre sezona skozi, enega igralca izgubiš , vendar pa na drugi strani dobiš nazaj drugega.”

“To je popolna tekma za Sahina, da je dočakal svoj prvenec v dresu Real Madrida, ker ni bilo nobenega psihološkega pritiska, niti ne pretirano fizičnega. Bilo je kot nalašč za njega, da je igral med 25 in 30 minut in da občuti kako je znova igrati nogomet. V naslednjih nekaj tednih bo dobro za njega, da opravi več vaj z večjo intenzivnosti in to je to. Ljudje ne bi smeli sklepati nič drugačen iz tega. Danes je bilo vse samo dobro za njega gledano iz čustvene strani in tudi pozitivno za njegov nadaljnji razvoj.”

“Moti me kako so ekipe obravnavane različno. Včeraj sem videl Munua, da je dobil rumeni karton, ker je protestiral 10 metrov izven svojega kazenskega prostora, medtem ko drugi protestirajo 100 metrov stran in se nič ne zgodi. Eden od naših zadetkov proti Olympique Lyonu je bil razveljavljen, ker smo prehitro izvedli prosti strel in Xabi Alonso je zato prejel rumeni karton, vendar pa smo danes prejeli zadetek na povsem enak način. Ne rečem, da je sodnik naredil napako, ampak samo povem, da me moti, da pride do različne obravnave v enakih položajih. Sam dejansko verjamem, da je danes sodnik opravil svoje delo zelo dobro. Ekipe in igralci se ne razlikujejo med seboj, saj smo vsi enaki. Lahko doseže zadetek ali pa tudi ne iz hitro izvedenega prostega strela, sam samo želim vedeti, če je to dejansko dovoljeno ali ne.”

“Poklical sem Cassana. Poznam ga zelo dobro in sva imela dobre odnose v Italiji. Nošenje majic v njegovo podporo danes je bila ideja kluba in igralci so bili zelo veseli tega, še posebej zato, ker so nekateri od njih bili tudi njegovi soigralci v Realu in ostali ga smatrajo za zelo prijaznega fanta in dobrega kolega.”