X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sahin

Nuri Sahin je dočakal svoj prvenec v dresu Real Madrida in sicer je danes sodeloval pri zmagi belega baleta 7-1 nad Osasuna, potem ko je vstopil v igro v drugem polčasu namesto Khedire. Nekdanji igralec Borussie Dortmund, ki je bil izbran tudi za najboljšega igralca lanski sezoni v Bundesligi, je bil zelo vesel svojega prvenca.

“To je velik dan za mene. Rad bi se zahvalil vsem na Santiago Bernabeu, mojim soigralcem, trenerju in predsedniku.  Sedaj moram trdo delati, da bi lahko pomagal ekipi doseči cilje.”

“Zelo sem vesel, ker sem odigral svojo prvo tekmo za Real Madrid. Težko mi je bilo, ko sem bil poškodovan. Bil sem malo živčen pred prihodom na igrišče, ker je bila to moja prva tekma pred domačimi navijači. Po nekaj minutah igre sem se počutil samozavestnega in srečnega. Še naprej moramo trdo delati, saj bomo imeli po ligaškem premoru na sporedu težke tekme.”

“Imamo zelo dobro, močno ekipo in ko nam steče, nas je težko zaustaviti in Osasuna je to tudi danes občutila. Za Cristiana je težko najti besede. Zelo sem vesel, da lahko igram z njim, tako kot vsi igralci tukaj. Cristiano je eden najboljših igralcev na svetu in to kaže vsak dan.”