X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cassano se je v pismu zahvalil Real Madridu za njegovo gesto

Italijanski napadalec AC Milana, Antonio Cassano, se je v pismu, ki je bilo objavljeno na uradni spletni strani AC Milana, zahvalil Real Madridu za podporo, ki mu jo je izkazal njegov nekdanjo klub po operaciji srca, s katero so mu zaprli majhno luknjico na srcu. Igralci belega baleta so v ta namen pred nedeljsko tekmo proti Osasuni nosili posebne majice s številko 19 na hrtu ter napisom “Forza Cassano” na sprednji strani.

V odprtem pismu, ki je bilo objavljeno na uradni spletni strani njegovega trenutnega kluba AC Milan, je italijanski reprezentant in nekdanji igralec Real Madrida zapisal, da je njegov namen se čim prej vrniti na igrišče. “Vsem želim poslati objem za izkazano podporo in da se počutim pomembnega, po vseh obiskih v bolnišnici v Milanu in po številnih sporočilih, ki sem jih dobil. Še posebej bi se rad zahvalil vsem vsem iz Real Madrida, še posebej predsedniku Florentinu Perezu in trenerju Joseju Mourinhu.” je zapisal Cassano.

Pred nedeljsko tekmo med Real Madridom in Osasuno, so igralci belega baleta nosili majice s številko 19 na hrbtu (število, ki jo je nosil Cassano v Real Madridu) in napisom “Forza Cassano”, da bi nekdanji igralec Real Madrida čim prej okreval po operaciji, ki jo je imel v petek.

“Dragi prijatelji, želim samo izraziti svojo hvaležnost v imenu sebe in svoje družine, za vse dobre želje, ki so prišle v zadnjih nekaj dneh,” je dejal napadalec Milana v pismu. “Hvala vsem in tudi zdravnikom, ki so poskrbeli za mene, tako da sem se s to čudno “poškodbo” pogumno soočil,” je še dodal Cassano.