X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid doseže v povprečju 3,5 gola na tekmo La Lige

Real Madrid zaseda prvo mesto na lestvici La Lige, potem ko so beli na 11 tekmah osvojili 28 točk, tri več kot drugo uvrščena Barcelona, pri čemer je Real Madrid slavil na devetih tekmah. Predstave kraljvega kluba so na zelo visoki ravni, poleg tega pa imajo beli tudi najboljši napad španskega prvenstva, kjer so na dosedanjih enajstih tekmah dosegli kar 39 zadetkov (24 zadetkov na petih domačih tekmah in 15 zadetkov na gostovanjih), kar pomeni v povprečju 3,54 gola na tekmo. Največkrat so beli v tej sezoni dosegli štiri zadetke na eni tekmi.

Madridiste imajo prav tako tudi najboljše povprečje doseženih golov kot gostujoča ekipa, saj v povprečju dosežejo 2,5 gola na tekmo. Vsaka ekipa, ki je do sedaj gostovala na Santiago Bernabeu je prejela po vsaj tri gole in Real Madrid je vse domače tekme dobil z vsaj dvema goloma prednosti. Getafe, Rayo Vallecano, Betis, Villarreal in Osasuna so vsi bili žrtve golov Cristiana Ronalda, Higuaina in Benzemaja, ki so na domačih tekmah dosegli prvi po sedem golov ter druga dva vsak po 6 golov.