X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

V intervjuju za francosko revijo So Foot, je Karim Benzema pohvalil Joseja Mourinha in svojega idola, Ronalda Nazaria de Limo.

“Mourinho je veliko zahteval od mene in za to sem mu hvaležen. Nikoli se nisem predal, ker sem si vedno želel igrati za Real Madrid. Bil sem potrpežljiv, ker sem vedno vedel, da bo prišel moj čas. Nikoli nisem razmišljal o odhodu. Kam drugam bi si želeli iti, ko si pa enkrat v Real Madridu? Če bi Mourinho želel, da bi odšel, bi mi to tudi povedal, saj vedno pove stvari naravnost v obraz. Ni se me želel znebiti in sam sem se boril za svoje mesto v ekipi.”

“Mourinho je odličen taktik in komaj kdaj dela napake. Preskuša nove stvari in je pri tem uspešen, saj zmaguje tekme z vsako ekipo, ki jo vodi kot trener. Včasih, ko smo še v tunelu pred slačilnicami, o že ve, če bomo igrali dobro ali če bomo prejeli zadetek. Ne vem, kakšen dar dejansko ima, vendar pa je to neverjetno.”

“Ronaldo Nazario de Lima je bil najboljši. Bil je hiter, tehnično odlično podkovan, ustvarjalen, oportunist … Vse odkar sem bil otrok sem gledal vse kar je počel. Če bi sam takrat igral z njim , bi mu vedno podal. Zame je edinstve, to je vse. Sam najbolj spominjam na njega pri svojem preigravanju.”