X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas prejel nagrado UEFA za več kot 100 nastopov v dresu Španije

Izvršni odbor UEFA je pred kratkim odločil, da nagradi vsakega igralca, ki zbere več kot 100 reprezentančnih nastopov za svojo državo. Ta seznam sedaj vključuje 11 igralcev, med katerimi je tudi Iker Casillas. Vratar in kapetan je odigral svojo stoto reprezentančno tekmo v dresu Španije, 14. novembra 2009, na prijateljski tekmi proti Argentini. Od takrat je Casillas zbral še 25 nastopov in mu tako manjkata samo še dva reprezentančna nastopa, da bo podrl sedanji rekord v številu nastopov, ki ga ima trenutno v lasti Andoni Zubizarreta. Evropska nogometna zveza UEFA je tako včeraj nagradila vratarja tako, da mu je izročila nagrado za njegov 100 nastop za Španijo.

Casillas
“Zelo sem ponosen, da sem prejel to nagrado, ki je priznanje za mojo kariero v španski reprezentanci. Upam, da bom odigral še veliko tekem in da bom osvoji še več naslovov z ekipo. Rad bi se zahvalil mojim trenerjem za njihovo zaupanje v mene in mojim soigralcem, ker so mi pomagali v vseh teh letih.”

Casillas je v dresu španske reprezentance debitiral leta 200o na tekmi v Gothenburgu proti Švedski. V 125 tekmah v španski izbrani vrsti je Iker zabeležil 92 zmag, 21 remijev in le 12 porazov.