X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Kaka se v tej sezoni vrača v svojo najboljšo formo, kar dokazuje z odličnimi predstavami na zadnjih tekmah Real Madrida. Le poškodbe mečne mišice je preprečila njegovo vrnitev v brazilsko reprezentanco. Igralec je kljub temu zadovoljen s tem, kako so se stvari obrnile za njega.

“Imel sem dneve, ki so mi vzeli vso voljo za nadaljevanje, saj sem treniral in trdo delal, vendar pa še vedno nisem vedel, kaj je bilo narobe z mano. Kljub temu pa sem bil vseeno prepričan, da bom še enkrat spet zaigral na visoki ravni in želim biti ključen igralec. Ne vem, če bom še kdaj bil igralec, ki sem bil v Milanu, vendar pa si želim biti pomemben nogometaš in pomagati svoji ekipi. To je moja motivacija.”

“Bili so časi, ko se mi je zdelo, da se kot robot premikam po igrišču. Nisem bil srečen in sem čutil bolečino potem, ko sem delal raztezne vaje. Nisem vedel, kaj se bo zgodilo z mano, vendar pa nikoli nisem razmišljal o tem, da bi odnehal. Večkrat sem jokala sam in s svojo družino.”

“Sedaj igram dobro. Govoril sem s trenerjem in mi je rekel, da me želi tukaj imeti. Nato mi je tudi predsednik Perez pojasnil, da niso imeli nobene potrebe, da bi prodali in mi je rekel, da naj bom potrpežljiv in naj ostanem miren. Bil sem sproščen, ko sem odšel s tega sestanka. Izziv je ostati tukaj in to me motivira.”

“Izbira najboljšega igralca na svetu je vedno relativna, saj je odvisno od tega kaj doseže posameznik ekipno, vendar pa bi sam rekel, da je Cristiano Ronaldo najbolj vsestranski igralec v sodobnem nogometu. Zadene z obema nogama, z glavo in iz prostega strela.”

“Ricardo Carvalho je moj najboljši prijatelj v Real Madridu. On je tisti s katerim največ govorim.”