X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso, Casillas, Arbeloa in Albiol predstavili dres Španije za Euro 2012

imageshack.us

Adidas in španske nogometne zveze je predstavila dres španske reprezentance, ki ga bodo igralci nosili na Euro 2012 pod geslom “Preteklost ne šteje. Čas je, da se začne znova.” Dogodku so prisostvovali tudi štirje igralci Real Madrida in sicer Casillas, Xabi Alonso, Albiol in Arbeloa.

Centralni vezist je razpravljal o dejstvu, da bo ekipa omenjene drese prvič nosila že v soboto na tekmi proti Angliji na legendarnem stadionu Wembley: “Prvič nositi drese na tem stadionu in proti takšnemu nasprotniku, je najboljši možni scenarij za vse nas. Vedno je čast igrati za Španijo. Upamo, da nam bo ta dres prinesel enako srečo, kot smo jo imeli v Avstrija in Švici na Euru 2008.”

Kapetan Iker Casillas je dodal: “Upamo, da bomo ponovno zmagali na evropskem prvenstvu s tem novim dresom. Da bom nosil dres rumene barve sem izbral zato, ker je to druga barva naše zastave in mislim, da je lep.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us