X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas bo že danes na prijateljski tekmi proti Angliji na Webleyu izenačil rekord Zubizarrete, ki je v dresu španske izbrane vrste zbral 126 nastopov. Na včerajšnji novinarski konferenci je španske nogometna zveza pokazala video z najboljšimi obrambami Casillasa v dresu Španije in pri tem je bil kapetan Real Madrida in Španije vidno ganjen.

“Ne vem, kaj se naj zahvalim mojim soigralcem, trenerju, nogometni zvezi in medijem.”

“Ljudje se bolj kot katere koli druge moje obrambe spominjajo, kako sem obranil strel Robbenu na svetovnem prvenstvu. Ta ni bila nič kaj nenavadnega, vendar pa je odmevala še dolgo po tekmi. Zelo sem ponosen na ta trenutek.”

“Običajno ne govorim o rekordih, vendar pa sem vedel, da bom sčasoma postavil rekord v številu nastopov za Španijo. Sem še le en korak za Zubizarreto in ko pogledam nazaj, vidim kako dolgo pot sem prehodil do sedaj. Rad razmišljam o dobrih trenutkov iz zadnjih let. Prav tako ne želim pokopati tega kar se je zgodilo pred tem, saj sem se veliko naučil iz tistih trenutkov, ko smo šli skozi slabe čase.”