X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid in Cisco podpisala dogovor za posodobitev Santiaga Bernebeu

Cisco in Real Madrid sta podpisale sporazum, po katerem bo stadion Santiago Bernabeu še naprej vzor ostalim za vodilne tehnološke inovacije. Stadion bo tako združeval klubsko športno zabavno vizijo in platformo Cisco® Connected Sports Solutions, s čimer bo nogometnim navijačem zagotavljano povsem inovativno doživetje.

Kot prvi nogometni klub v Evropi, ki bo uporabil rešitev Cisco Connected Stadium Wi-Fi, je Real Madrid pripravljen narediti, da bo Santiago Bernabeu eden izmed najbolj tehnološko naprednih stadionov na svetu.

Enkrat ko bo bilo ustvarjeno Wi-Fi omrežje, bodo lahko navijači brez težav uporabljali svoje mobilne naprave in pametne telefone za hiter in zanesljivo dostop do več aplikacij, ki bodo posebej zasnovane za uporabo na stadiona, kot tudi dostop do interneta in socialnih medijev med samo tekmo. Spodbujanje navijačev za uporabo Connected Stadium Wi-Fi network za internetno povezljivostjo, bo prav tako pomagala pri sprostiti mobilnih omrežij, ki omogočajo gledalcem, da lahko pišejo sporočila in kličejo med tekmami.

Nove tehnologije na stadionu Santiago Bernebeu bodo navijačem omogočile, da :
– Delijo svoje izkušnje med tekmami z več tisoč navijači na Santiago Bernabeu in z več milijoni navijačev po vsem svetu ter dostop do aplikacij socialnih omrežij s pomočjo njihovih mobilnih naprav.
– S pomočjo novih tehnologij se bodo zagotovile prilagojene aplikacije, ki bodo omogočile navijačem, da uporabljajo svoje pametne telefone in se povežejo z Real Madridom na bolj oseben način.
– Zagotovljeno dosledno in zanesljivo povezljivost več tisoč navijačev, s učinkovito preusmeritvijo prometa podatkov in brezplačno koriščenje telefonskih klicev in sporočil.
– Zagotovljen nov komunikacijski kanal, ki ga bo lahko uporabljalo osebje Real Madrid za namene varnosti in operativnih ter drugih storitev, vključno z boljšimi storitvami medijev.
– Poleg tega bo navijačem na razpolago dostop do raznih ostalih vsebin in sodelovanje z navijači v času, ko ni tekem, še posebej ob ogledu stadiona Santiago Bernabéu.

Cisco bo pomagal graditi temelje za enkratno vizualno doživetje navijačev na stadionu Santiago Bernabeu. Z omrežjem zaslonov visoke ločljivosti (HD) na celem stadionu, bo Cisco StadiumVision zagotovil rešitve Real Madridu pri upravljanju centralnega digitalnega sistema medijev.

“Vedno smo strmeli k uporabi vrhunske tehnologije in varnosti ter tako navijačem ponuditi edinstveno doživetje,” je dejal glavni vodja informacijskih tehnologij pri Real Madridu, Enrique Uriel. “Ko nosta Cisco Connected Stadium Wi-Fi in StadiumVision na voljo na stadionu Santiago Bernabéu, bo Real Madrid CF popeljal navijače na povsem drugo raven. Te rešitve izkoristijo vse potencialne voditelje inovativnega omrežja za visoke hitrosti, izdelane za merjenje in omogočanje novih aplikacij, ki povezujejo in sodelujejo z našimi navijači na način, doslej neznan v Evropi.”