X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je bil glavna zvezda promocijskega dogodka, na katerem je predstavil svoje nove nogometne čevlje in preostalo športno linijo oblačil. Ob tem pa je Portugalec spregovoril tudi o Real Madridu, med drugim pa je tudi dejal, da “ljudje radi gledajo Real Madrid, ker jih zabavamo!”

“Boljši smo in bolj zreli, ter pri tem še zabavamo ljudi. Radi nas gledajo, uživajo v naših predstavah ali doma ali na stadionu, in to je za nas najpomembnejše. Ne smemo misliti izključno nase.”

“Želim zmagati vsako tekmo in pri tem osvajati naslove. Prepričan sem, da bomo letos nekaj osvojili. Borili se bomo na treh frontah, ker se klub kot je Real Madrid mora vedno boriti za pomembne lovorike. Če bomo nadaljevali z dobrim delom, nam kakšna lovorika ne uide. Pomembno je, da smo trenutno pred našimi nasprotniki, ker nas to le še dodatno motivira.”

“Smo samozavestni in moramo še naprej dobro trenirati in jemati vsako tekmo posebej. Trenutno mislimo le na to, kako doseči čim boljši rezultat v Valencii. Vemo, da bo zelo težka tekma in da bomo morali dati vse od sebe. Valencia je trenutno v zelo dobri formi, kar odraža tudi njihovo tretje mesto na lestvici. Letošnja sezona ne bo boj med dvema kluboma kot lani. Morali bomo garati za zmago.”

“Za sabo imam serijo dobrih predstav, ki jo želim nadaljevati.Vedno želim napredovati, tako na treningih kot tudi na tekmah. Predvsem pa rad igram in delam to, kar mi gre najbolje od nog in pri tem se zabavam, ter osrečujem navijače. Stvari so se zame v La Ligi začele zelo dobro in sem zaradi tega zelo srečen. Lani sem imel zelo dobro sezono, ki jo želim letos vsaj ponoviti.”

“Jose Mourinho je lačen zmag in želi, da je vse v najlepšem redu. Trenerji se hočejo razvijati isto kot igralci. Carvahlo je v redu, je motiviran in vesel povratka v ekipo. Prav tako je igre željan tudi Sahin, ki res gara, da se bo vrnil na igrišča. Želim si, da nam bo lahko kar se da pomagal.”

“Med tekmami uživamo, ker čutimo povezavo z navijači. Zadovoljstvo je obojestransko, ker mi igramo dobro, ljudem pa je to všeč. Te pozitivne vibracije začutiš na igrišču.”