X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je včeraj po treningu spregovoril o današnji tekmi (22:00) proti Valencii na stadionu Mestalla.

“Mestalla je stadion, kjer lahko osvojiš pomembne točke, vendar pa bo tam zelo težko zmagati. Rezultat lanske tekme na tem stadionu ni bil običajen glede na kakovost obeh ekip. V tem letu bo drugače in sam ne mislim, da bomo znova lahko dosegli šest zadetkov.”

“Cristiano Ronaldo in Altintop sta igrala pomembni tekmi s svojima reprezentancama in zato smo se odločili, da prvi dan po prihodu nazaj ne bosta trenirala na igrišču, ampak sta to storila šele v četrtek. Cristiano je pripravljen in še odločili se bomo, če bo igral ali ne. Altintopov si je prizadeval, da bi kar se da hitro po povratku v Madrid treniral z ekipo, kar vključuje tudi bolj intenzivne vaje. To je dokaz njegove predanosti ekipi in profesionalnosti.”

“Marcelo je okreval po poškodbi in bo tako na listi vpoklicanih igralcev, če bodo stvari dobro potekale na treningu. Na drugi strani Kaka še ni okreval po poškodbi. Tudi sam sem v svoji karieri utrpel takšno poškodbo mišice in lahko vam povem, da je težko določiti pravo stanje, ker se včasih že zdi, da si že sposoben igrati, čeprav v resnici še nisi. Ni obnovil poškodbe, ki jo je imel pred tem, ampak preprosto okreva po nategu mišice. Carvalho prav tako še vedno okreva in se že počuti bolje ter tako že uživa na treningih. Bolje bo počakati še nekaj časa in upamo da se bo pridružil ekipi v najkrajšem možnem času.”

“Sam delim mnenje kluba glede rasizma, ki je takšno, da je rasizem resna zadeva, ki je širša od le nogometnih igrišč. Te stvari imajo velike posledice in zato moramo biti previdni.”