X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Arbeloa

Iker Casillas in Alvaro Arbeloa sta oba izpostavila težave Real Madrida po zmagi v Valencii.

Casillas
“Nekoliko smo trpeli. Pravkar smo se vrnili iz naših reprezentanc in to na koncu tudi terja svoj ​​davek. Pomerili smo se z ekipo Valencie, ki se dobro počuti na igrišču in je zelo močna na domačem igrišču. Imeli so podporo svojih navijačev in zato so bile stvari še težje za nas. Bila je lepa in težko zaslužena zmaga z naše strani.”

“Valencia se je vrnila z zadetkoma Soldada. Obramba Higuaina na koncu je bila povsem čista. Sam sem videl, kako ga je žoga zadela v prsi. Ozračje na takšnih dvobojih vedno doseže vrelišče, ampak vse je bilo dobro vidno. Nisem navajen prejemati zadetkov, pa tudi ne maram tega, vendar pa se takšne zmage spominjaš čez celotno sezono.”

Arbeloa
“Bila je težka gostujoča tekma, saj smo bili utrujeni od naših reprezentančnih tekem, vendar pa smo soočili s tem. Mourinho nam je povedal, da ne bo uporabil treh centralnih vezistov za obrambo, ampak zato, da bodo vršili pritisk višje v napadu in da bodo zadrži posest žoge.”

“Prosil sem za menjavo, ker sem se zavedal, da ne bom mogel odigrati celotne tekme. Bila je zelo napeta tekma, saj je Valencia dala vse od sebe, kot da bi bila to bitka za njihovo življenje.”