X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je spregovoril z mediji na tiskovni konferenci po zmagi s 3-2 nad Valencio na Mestalli.

“Ta zmaga bo še bolj okrepila enotnost znotraj ekipi, saj dokazuje, da je mogoče zmagati tekmo tako z briljantno igro kot tudi s požrtvovalnostjo. Dokazali smo, da znamo izvedeti protinapad, ko nobena ekipa ne nadzira tekme. Ekipa je dokazala, da zna trpeti do konca, tako kot je to bilo že na Anoeti in se boriti za vse tri točke. Kar je pomembno je to, da se je pri tem pokazala tudi naša kakovost. Naša enotnost je prišel do izraza na zapletenem prizorišču, kot je bilo to že na Anoeti, kar dokazuje, da lahko zmagujemo te tekme tudi s trdim bojem.”

“Tekma se je zdela odločena, ko smo dosegli še drugi zadetek. Nato so oni hitro dosegli zadetek in mi smo odgovorili z našim tretjim zadetkom, s čimer se je ponovno zdelo, da je tekma odločena. Stvari zaradi naše napake in pomanjkanja nadzora iz obeh strani znova postale zapletene za nas v zaključku tekme.”

“Kot sem dejal že včeraj, je Mestalla zelo težko prizorišče in zato vemo, da so te tri točke zelo pomembne. Sezona še zdaleč ni končana in zato si bomo še naprej prizadevali osvojiti čim več točk.”

“Pametno je bilo uporabiti Lassa, Khediro in Alonsa skupaj na sredini, saj smo želeli okrepiti našo sredino vedoč, da je bila večina naših igralcev utrujenih zaradi reprezentančnih obveznosti. Nismo se želeli braniti, ampak smo želeli izvajati močan pritisk na kreatorje igre Valencie. Po drugi strani pa smo si želeli tudi obdržati posest ter vseskozi napadati.”

“Glede sodnik lahko rečem le to, da bi lahko nocoj v veliko primerih bila njegova presoja različna glede na zorni kot gledanja vsakega posameznika.”

“Spomnim se, da je Mourinho lani praznoval enega od zadetkov s Pedrom Leonom na način, kot je sedaj praznoval s Callejonom… To je normalno in želimo si, da bi se to zgodilo še velikokrat.”