X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sahin

Nuri Sahin je dan pred tekmo skupinskega dela Lige prvakov proti Dinamu Zagreb, spregovoril z novinarji na novinarski konferenci.

“Ne čutim nobenega pritiska. Vesel sem, da igram za ta klub in na tem odličnem stadionu. Za to sem moral čakati zelo dolgo časa in sedaj sem pripravljen, da začnem v prvi postavi.”

“V tej ekipi imamo najboljše igralce na svetu, vendar pa so vsi normalni fantje. Od zunaj se morda zdi, da prihajajo z drugega planeta, toda vsi stojijo trdno na tleh. Mislim, da je Di Maria enostavno neverjeten. Pred nami je ogromno izzivov zaradi naše odlične kakovosti.”

“Xabi Alonso je eden najboljših veznih igralcev na svetu. Trener odloča o tem, kako moramo igrati. Sam ne poznam besede “strah” in “pritisk”, tako da lahko igram z ali brez Xabija. Zelo pomembno je igrati in dati 100% od sebe, da lahko poraziš svojega nasprotnika.”

“Prvič sem govoril s trenerjem po telefonu. Veliko mi je pomagal v mojih prvih dneh v ekipi in tako sem se uspešno vključil v ekipo že od prvega dne naprej.”

“Mourinho je praznoval zadetek s Callejonom, ker je bil ta zraven njega. S tem je tudi pokazal ambicije, ki jih ima ta ekipa. Trener je samo še en član te ekipe in mi smo odigrali odlično tekmo. Tekme v La Ligi so resnično težke.”