X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Higuain

Karim Benzema je dosegel dva zadetka proti Dinamu, medtem ko se je med strelce vpisal tudi Higuain. s čimer sta se oba dokazala, da lahko igrata skupaj, saj je za obema res fantastična tekma.

Benzema
“Tukaj preživljam najboljše trenutke. Odigrali smo odlično tekmo in dosegli veliko zadetkov. Navijači so bili veseli in to nam je prav tako pomembno.”

“Sem psihološko močan. Imam samozavest in rad sem tukaj v Madridu. Vsak dan napredujem in delam trdo, da bi se stvari še izboljšale.”

“Higuain in jaz sva tukaj, da pomagava ekipi. Že prej sva igrala skupaj, vendar pa sva danes prikazala odlično predstavo. Zelo pomembno je za ekipo in mene, da stvari potekajo tako kot morajo in da smo v dobri formi.”

Higuain
“Benzema in jaz se zelo dobro ujameva in to se kaže tudi na igrišču. To je bila zelo pomembna tekma in zato sem zadovoljen z rezultatom. Pomembno je, da je ekipa odigrala tako dobro tekmo, kljub vsem rotacijam.”

“Navdušen sem bil nad tem, da sem bil kapetan. Tukaj sem že veliko let in tako čutim naklonjenost navijačev in kluba. Sedaj moramo ostati mirni, se odpočiti in pripraviti na derbi, ki bo seveda nekaj posebnega.”